Susanna Palovaara

Hattulan Kaakelitehdas on vuodesta 2007 toiminut keramiikkaverstas. Suunnittelen ja valmistan täysin käsityönä perinteisiä kaakeliuuneja ja seinälaattoja sekä korjaan vanhoja kaakeliuuneja (korjauskaakelit ja pintapaikkaukset).

Kaakelitehtaan kaakeliuunit ovat omaa suunnittelua ja tarvittaessa valmistan uunit myös täysin mittatilaustöinä. Kaakeliuuni suunnitellaan aina kohteeseen sopivaksi niin mitoiltaan kuin tyyliltään. Värimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. En tee itse muurauksia, mutta suosittelen kaakeliuuneihin erikoistuneita muurareita. Lisäksi meiltä saat puuhellat ja leivinuunit. Suunnittelen myös muita tulisijoja (tiilipintaiset, rapatut jne.).

Seinälaattamallisto on omaa designia ja laatat sopivat hyvin vanhan talon tyyliin ja tunnelmaan. Valmistan laatat käsityönä alusta loppuun. Myös seinälaattoja saa toiveväreissä ja kokonaan mittatilauksena.

Vanhoissa kaakeliuuneissa on usein rikkinäisiä kaakeleita tai niistä puuttuu osia. Valmistan puuttuvat kaakelit vanhojen mallien mukaan ja korjaan rikkinäiset. Kaakeliuunien pintoja (esim. pieniä kolhuja, saumaustyöt) voidaan korjata paikan päällä, mistä voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Yritystiedot

Nimi:
Hattulan Kaakelitehdas Oy
Osoite:
Pispalan valtatie 120, 33270 Tampere
Puhelinnumero:
0503685543
Facebook:Kotisivu:Blogi:

Paikkakunta, josta ensisijaisesti tarjoat työtä

Koko Suomi

Koulutus

2006: Wetterhoff, Hämeen ammattikorkeakoulu, Muotoilun ja keramiikka-alan artenomi (AMK).

Osaamisalueet

Suunnittelu

+Sisustussuunnittelu

++Kurssit

Pintatyöt

+Tapetointi
+Maalaus

++Tulisijojen korjaus ja muuraus

Referenssit

www.kaakelitehdas.fi