Salla Paakkunainen

Arkkitehtitoimisto Akkuna on marraskuussa 2015 Pälkäneelle perustettu korjausrakentamiseen erikoistunut suunnittelualan yritys, jonka tavoitteena on lisätä rakennusperinnön yleistä arvostusta ja kasvattaa vanhojen kiinteistöjen omistajien tietopääomaa. Toimiston osaajina palvelevat arkkitehdit Salla Paakkunainen (TTKK 1996) ja Timo Paakkunainen (TTKK 1997).

Laadimme rakennusperinnön säilyttämisen näkökulmasta korjaus-, muutos- ja täydennysrakennussuunnitelmia ja olemme verkostoitumassa alan kädentaitajien kanssa. Työkohteiksi soveltuvat niin yksityisomistuksessa olevat pienkiinteistöt kuin julkinenkin kiinteistöomaisuus Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Suunnittelemme myös yksityisiä ja julkisia uudiskohteita erityisintohimonamme julkisivut ja maisemaan sovittaminen.

Tulevaisuudessa haluamme laajentaa osaamistamme kiinteistömallinnuksen, 3D-huoltokirjojen ja tarkan historiainventoimisen maailmaan. Kiinteistön ja tontin mittaamisen haluamme myös sisällyttää palveluihimme, sillä suunnitelmien pohjaksi tarvittavat mittapiirrokset puuttuvat kiinteistönomistajalta useimmissa tapauksissa.

Mottomme kuuluu "korjauskelpoinen vanha on kaunista, kestävää, terveellistä ja uniikkia".

Yritystiedot

Nimi:
Arkkitehtitoimisto Akkuna
Osoite:
Alikyläntie 14, 36600 PÄLKÄNE
Puhelinnumero:
040 540 8762
Kotisivu:

Paikkakunta, josta ensisijaisesti tarjoat työtä

Pälkäne (Tampere)

Koulutus

Arkkitehdin tutkinto 1996/ Tampereen teknillinen korkeakoulu (nyk. TTY)

Osaamisalueet

Suunnittelu

+++Arkkitehtisuunnittelu
++Sisustussuunnittelu
++Pihasuunnittelu
++Huoltokirjat
++Korjaussuunnitelmat

++Inventointi
++Kurssit
+Vauriokartoitukset

Referenssit

1) Laitilan osuusmeijerin (rak.vuodet 1906 - 1953) uusiokäyttösuunnitelma 2015: tilasuunnitelma kuuden osaston päiväkotia varten.
2) Laitilan Suontaan alakoulun (kaksi rakennusta, rak.vuodet 1914 ja 1951) peruskorjaus- ja laajennussuunnitelmat 2012 - 2013.
3) Tilasuunnitelmat/ Forssan lasten ja nuorten kuvataidekoulun tilojen saneeraaminen vanhaan lankavärjäämöön Forssan kehräämöalueella (tilojen käyttöönotto 2005)

Kuvaaja: Päiväkotisuunnitelma Laitilan historialliseen osuusmeijeriin - näkymä katetulta sisäpihalta (Salla Paakkunainen)
Kuvaaja: Päiväkodin tilojen sovittaminen Laitilan meijerin pääkerrokseen - pohjapiirros (Salla Paakkunainen)

Liitteet

Laitilan Suontaan alakoulun naulakkoeteinen